Mattheusser Logo
mattheusser_marburg_eigentumswohnung_wohnungen_platz-der-weissen-rose

PLATZ DER WEISSEN ROSE

The student apartments at the „Platz der Weißen Rose“ in Ockershausen, an attractive part of Marburg, will be a solid real value and investment with protection against inflation in times of low interest rates.
Primarily because of their comfortable and simple sizes the apartments will provide a perfect entry into the real estate market and a future-proof and yield-enhancing investment with tax advantages.

Within the last 10 years the number of students in Marburg has improved steadily and constantly. About 7000 new students had been registered since the winter semester of 2005/2006.
Because dual Abitur cohorts and since the abolition of military and civil service is the supply of residential properties not enough to satisfy demand.
Especially for (future) students this situation presents a major challenge for apartment searches.


Customer who wants to use the apartment private will have a modern student apartment in one of best areas of Marburg.
Das GEFRA-living-flex-concept provides because of a flexible positioning of the indoor walls a lot of different possibilities for an individual apartment floorplan .
At first a safe investment for lease – or maybe at a later time for private using, the apartment shape can be easily transformed. Maximum utilization of living space guarantees a maximum of individuality of their residents.

mattheusser_marburg_eigentumswohnung_wohnungen_platz-der-weissen-rose
mattheusser_marburg_eigentumswohnung_wohnenungen_platz-der-weissen-rose
mattheusser_marburg
mattheusser_marburg_eigentumswohnung_wohnen_platz-der-weissen-rose
mattheusser_marburg_eigentumswohnung_wohnen_luftbild_platz-der-weissen-rose

The apartments are located in a three-storey living- and commercial building with 12 apartments. The apartments includes one common kitchen as center point.
The apartment sizes will be from about 51m² – 105m². Each of the apartments will have a separate shower (flat shower tub, and most of them will have a separate balcony.
All floors are easily accessible by lift. Fort the local supply there is a grocery store, a bistro and a general medical practice planed. The target audience of the future tenants for this modern and urban project will particularly be students of the local universities and business commuters from the region as well.


YOUR ADVANTAGE: payment after completion!


Start of construction: Autumn 2015
Completion: Autumn 2016

Details/Fittings
  • ceiling height of approx. 2,50 m
  • 3-layer windows
  • indoor wall – und ceiling in woodchip wallpaper including silicat painting
  • tiles of different styles in bathroom, restroom, kitchen, corridor, porch
  • floor covering of different styles
  • kitchenette
  • underfloor heating system and hot water supply via district heating pipeline
  • mirror and towel rail in the bathrooms
  • digital satellite-TV